Spuitlicentie

Bij aankoop van professionele gewasbeschermingsmiddelen dient u in het bezit te zijn van een geldige spuitlicentie.

Weersverwachting
Aardenburg
Meer weer in Aardenburg

Gewasbescherming

Van Overloop BV heeft een breed assortiment van fungiciden, herbiciden en insecticiden in voorraad. Wij betrekken onze producten rechtstreeks van de fabrikant.  Zo leveren wij gewasbeschermingsmiddelen van o.a. Agrichem, Asepta, BASF, Bayer, Belchim, Certis, Dow Agro, Du Pont de Nemours, Makhteshim Agan, Monsanto, Nufarm en Syngenta. Diezelfde fabrikanten voorzien ons van advies en brengen ons op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming. Deze kennis brengen wij weer over op u.

Onze technisch commercieel medewerkers staan voor u klaar en geven deskundig advies op maat.

Wij bezorgen de door u bestelde gewasbeschermingsmiddelen bij u thuis. Levering door geheel Zeeuws-Vlaanderen. Snelle levering: voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag bij u afgeleverd!


Aansprakelijkheid
Wij wijzen u erop dat u ons niet aansprakelijk kunt stellen voor schade die uit adviezen van deze website voort kan komen, noch uit adviezen van ons en onze medewerkers. Het zijn adviezen op basis waarvan u als ondernemer beslissingen kunt nemen of neemt en waarvoor u ook de verantwoording draagt. Wij adviseren u u alvorens gewasbeschermingsmiddelen te gebruiken, steeds het wettelijk gebruiksvoorschrift en de gebruiksaanwijzing op de desbetreffende verpakkingen goed te lezen.