Spuitlicentie

Bij aankoop van professionele gewasbeschermingsmiddelen dient u in het bezit te zijn van een geldige spuitlicentie.

Weersverwachting
Aardenburg
Meer weer in Aardenburg

Nieuws

Algemeen; maatregelen rondom Corona (covid-19) virus

23 maart 2020

De situatie rondom het Corona virus gaat ons allemaal aan. Vandaar dat ook wij maatregelen nemen om de continuïteit van de levering van teeltmanagement, gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en meststoffen te kunnen blijven garanderen. Hieronder leest u meer omtrent de maatregelen.

De situatie rondom het Corona virus is zorgelijk. Om de continuïteit, onze gezondheid en van Overloop BV veilig te stellen, zullen wij gepaste maatregelen die het RIVM doorvoert ondersteunen. 

Daarnaast zullen wij een aantal aanvullende maatregelen nemen:

Administratie/Logistiek

De administratie en logistiek blijven vanuit het kantoor werkzaam. Zij zullen zo goed als mogelijk de leveringen klaarzetten en verzenden. Wel zullen zij persoonlijk contact zoveel als mogelijk op afstand houden. Dit geldt voor leveringen en klantcontact bij de balie.

De logistieke medewerker die komt bezorgen  probeert zoveel mogelijk persoonlijk contact op afstand te houden en is gebaat bij een goede instructie waar de order geplaatst moet worden.

Buitendienst

De teeltmanagers zullen alleen in klein comite nog overleg hebben op kantoor.  Zij zullen klanten bezoeken na  afspraak. Zijn er zaken die besproken moeten worden voor het nieuwe seizoen dan kan dit ook via telefoon, email of app. Zou er een teeltmanager ziek worden of iets dergelijks dan wordt de telefoon doorgeschakeld naar een collega of kantoor.   Al met al zullen wij ons best doen u zo goed als mogelijk te helpen.

Bezoek kantoor

Bezoek op kantoor van toeleveranciers,  vertegenwoordigers,  klanten  etc. proberen wij zoveel mogelijk te mijden. 

Laten wij elkaar op de hoogte houden, elkaar steunen en naar elkaar omkijken!

Heeft u vragen of opmerkingen over bovenstaande maatregelen bel gerust met ons kantoor of naar mij persoonlijk (Karin van Bellegem 0117-491433).